De meest actuele prijzen van alle leveranciers
Wij zijn volledig onafhankelijk, geen inmenging van leveranciers
Klanten kiezen voor ons wegens gebruiksvriendelijkheid

Energieleveranciers

eneco

Eneco

Eneco levert duurzame energie voor een betaalbare prijs. Energie van Eneco wordt in België opgewekt door zon en wind. Ook kunt u hier terecht voor zonnepanelen en een zonneboiler. Lees meer over energie van Eneco.

 

essent

Essent.be

Energieleverancier Essent.be levert groene stroom. Het doel van Essen.be is betaalbare, duurzame en betrouwbare energie te leveren aan particulieren, maar ook KMO’s, zelfstandigen en aan de overheid. Kom meer te weten over Essent.be energie.

 

Luminus

Luminus

Luminus is een groene energieproducent waarbij u naast elektriciteit en aardgas, ook terechtkunt voor plaatsing en onderhoud van een ketel en een slimme meter. Lees alles over energie van Luminus.

 

engie electrabel

Engie Electrabel

Bij energieleverancier Engie Electrabel kunt u kiezen uit hernieuwbare energiebronnen, fossiele brandstoffen en kernenergie. Naast het leveren van energie, ontwikkelt Engie ook activiteiten om de productie en het gebruik van duurzame energie te stimuleren. Meer over Engie Electrabel.

 

lampiris

Lampiris

Bij Lampiris ontvangt u 100% groene elektriciteit en aardgas. Energie van Lampiris wordt lokaal en groen opgewekt, dichtbij de plaats waar u woont. Alles over energie van Lampiris.

 

mega

Mega

De missie van mega is 100% groene elektriciteit en aardgas leveren voor de laagste prijs op een eenvoudige en correcte manier. Kom alles te weten over energieleverancier Mega.

 

OCTA+

OCTA+

Bij energieleverancier OCTA+ kunt u terecht voor onder meer aardgas en elektriciteit. Naast het aanbod van brandstof, mazout en energie, heeft OCTA+ bijna 200 tankstations in haar bezit. Lees alles over energieleverancier OCTA+.

 

comfort energy

Comfort Energy

Bij Comfort Energy kunt u kiezen uit twee soorten pakketten voor gas en elektriciteit. De energieleverancier biedt 100% groene stroom en biedt vier soorten mazout en elektriciteit en gas. Lees meer over energie van Comfort Energy.

 

poweo

Poweo

Energieleverancier Poweo levert elektriciteit en gas aan zowel consumenten als bedrijven. Poweo is de grootste onafhankelijke leverancier in Europa. Lees meer over 100% groene energie van Poweo.

 

elegant

Elegant

Energieleverancier levert lokale groene stroom en aardgas aan consumenten en KMO’s. Het bedrijf zegt de groothandelsprijs te volgen en steunt lokale producenten om het Vlaamse energielandschap duurzamer te maken. Kom alles te weten over energieleverancier Elegant.

 

watz

Watz

Energieleverancier Watz levert lokaal in België opgewekte energie. Zowel consumenten als KMO’s kunnen terecht bij Watz. Lees alles over energie van Watz..

 

ebem

Ebem

Ebem biedt zowel stroom als aardgas aan in heel Vlaanderen. Wanneer u een contract tekent bij Ebem, ontvangt u duurzame energie. Consumenten en zelfstandigen kunnen terecht bij Ebem. Kom meer te weten over Ebem energie.

 

antargaz

Antargaz

Energieleverancier Antargaz levert aardgas, gastanks en gasflessen. Consumenten in heel België kunnen voor een energiecontract terecht bij Antargaz. Lees meer over energieleverancier Antargaz.

 

eni

Eni

Energieleverancier Eni levert elektriciteit en gas voor particulieren, zelfstandigen en KMO’s. Daarnaast kunt u bij Eni terecht voor een slimme thermostaat en ketelonderhoud. Kom alles te weten over een energiecontract van Eni.

 

Belpower

Bij Belpower kunt u terecht voor groene elektriciteit. De leverancier levert aan zowel particulieren alsook KMO’s. Ook kunt u zonnepanelen aanschaffen. Bekijk meer informatie over energie van Belpower.

 

ecopower

Ecopower

Ecopower biedt mensen de kans aandelen te kopen waarin ze investeren in installaties waarbij ze direct groene energie afnemen. Ook kunt u bij Ecopwer terecht voor zonnepanelen. Meer weten? Lees alles over Ecopower.

 

energie2030

Energie 2030

Energieleverancier Energie 2030 biedt 100% duurzame en groene stroom. Behalve energie afnemen, kunt u bij deze leverancier ook een aandeel kopen. Lees alles over energieleverancier Energie 2030.

 

wase wind

Wase Wind

Om lid te worden van Wase Wind, kopen klanten aandelen waardoor zij mede-eigenaar worden van installaties voor de productie van groene windenergie. Bekijk alles over 100% groene stroom van Wase Wind.

 

energy people

Energy People

Energy People biedt groene stroom aan. Het bedrijf zegt als speerpunten het goedkoop aanbieden van energie, een goede klantenservice en het makkelijk aanvragen te hebben. Meer weten over Energy People.

 

aspiravi energy

Aspiravi Energy

Aspiravi Energy biedt groene en lokale energie aan in Vlaanderen. Daarnaast kun u aandelen kopen door het stimuleren van groene energie. Lees meer over een energiecontract van Aspiravi Energy.