De meest actuele prijzen van alle leveranciers
Wij zijn volledig onafhankelijk, geen inmenging van leveranciers
Klanten kiezen voor ons wegens gebruiksvriendelijkheid

Essent

Essent.be

Bij energieleverancier Essent.be kunt u terecht voor groene stroom. Het bedrijf is in eerste instantie energieleverancier maar investeert ook in ontwikkeling van nieuwe milieuvriendelijke en flexibele opwekkingscapaciteit. Het doel is een betaalbare, betrouwbare en duurzame energie aan te bieden aan u als particulier, maar ook aan KMO’s, zelfstandigen, de industrie en de overheid. Een Essent.be contract kunt u ook via Levver.be afsluiten.

Slimme thermostaat van Essent.be

Essent.be biedt haar klanten de mogelijkheid een slimme thermostaat aan te schaffen wanneer zij klant zijn of nieuwe klant worden. Deze slimme thermostaat kan u helpen uw energieverbruik onder controle te houden. Zo stelt hij een persoonlijk schema op dat steeds beter bij uw situatie gaat passen na verloop van tijd. De thermostaat bevat sensoren die kunnen meten wanneer er niemand in huis is, waardoor automatisch de temperatuur wordt verlaagd zodat u meer energie kunt besparen. Met behulp van een app kunt u de thermostaat op afstand bedienen.

Essent.be in Europa

Samen met Essent.be Nederland maakt Essent.be België deel uit van de internationale RWE-groep, één van de top 5 Europese energiebedrijven. RWE is in Nederland en Duitsland de grootste leverancier van elektriciteit. Daarnaast levert het RWE ook energie in Oost- en Zuidoost-Europa.

Het bedrijf

Het hoofdkantoor van Essent.be is gevestigd in Kontich en telt 150 medewerkers. In totaal voorziet het bedrijf zo’n 360.000 Belgische klanten van energie. Het bedrijf wil meewerken aan een beter energiebeleid en maakt zich sterk voor een 100% groene energieproductie waarbij geen klassieke centrales meer worden gebruikt.

essent

Contactgegevens Essent.be

Telefoon: 078-157979
Bereikbaarheid: ma/vrij 08.00 – 19.00
Email: Contactformulier
Adres: Essent.be Belgium NV
Klantendienst
Veldkant 7
2550 Kontich