De meest actuele prijzen van alle leveranciers
Wij zijn volledig onafhankelijk, geen inmenging van leveranciers
Klanten kiezen voor ons wegens gebruiksvriendelijkheid

Goedkoopste energieleverancier elektriciteit vinden

Zoekt u de goedkoopste energieleverancier in België en wilt u besparen op uw energierekening? Vind dan de goedkoopste elektriciteit en gas.

Velen zijn u voorgegaan op Levver. Want wij maken het onze missie om het voor u zo eenvoudig mogelijk te maken de goedkoopste energieleverancier in uw regio te vinden. Ook u kunt energieprijzen vergelijken en direct overstappen naar de goedkoopste leverancier.

Zoek naar de goedkoopste energieleverancier met Levver.be

Of u nu de duurste of goedkoopste elektriciteit en gas neemt, elektrische apparaten werken overal even goed ongeacht de leverancier. En de verwarming in uw woning verwarmt niet beter met gas van een duurdere leverancier. Dus waarom zou u een hogere prijs betalen voor dezelfde energie? Met Levver kunt u energieleveranciers vergelijken en zo overstappen naar de goedkoopste optie.

Waarom zoeken naar de goedkoopste energieleverancier met Levver.be?

Energievergelijker Levver heeft verschillende voordelen ten opzichte van het afsluiten van een energiecontract bij een energieleverancier zelf:

  • u ziet één totaalprijs met alle kosten inbegrepen, van wettelijke heffingen tot kortingen. Zo weet u precies wat u kwijt bent;
  • de prijzen die op de website van Levver staan, zijn vaak goedkoper dan de prijzen op de website van de leverancier zelf. Er is namelijk geen concurrentie op de website van de leverancier, waardoor deze zijn eigen prijs kan vragen;
  • u kunt profiteren van kortingen. Energieleveranciers willen namelijk graag vertegenwoordigd worden op een energievergelijker, omdat daar veel klanten te vinden zijn. Daar hebben ze graag kortingsprijzen voor over. Van deze concurrentiestrijd kunt u als consument dus mooi profiteren;
  • u krijgt een waarschuwing als uw energiecontract bijna afloopt. Dat betekent dat uw contract nooit overgaat in een duurder contract als u op tijd handelt. Een aantal energieleveranciers biedt namelijk nadat u één jaar korting heeft ontvangen, de reguliere prijs aan waardoor u ineens veel meer gaat betalen. Opnieuw overstappen zorgt ervoor dat u opnieuw van een interessante korting kunt profiteren;
  • wij maken de vergelijking voor u, daarvoor hoeft u niet zelf alle energieleveranciers af te gaan;
  • de resultaten passen bij uw situatie. U vult uw gegevens en in weet precies wat u zelf gaat betalen, wanneer u uw huidige energieverbruik heeft ingevoerd;
  • overstappen is snel en makkelijk. Heeft u uw energiefactuur bij de hand? Dan kunt u overstappen in vijf minuten.

Waarom overstappen van energieleverancier?

Het antwoord is eenvoudig, ook al is de manier waarop de prijs van energie bepaald wordt ingewikkeld door de vele bijdrages, taksen, distributie en transportkosten. Kiezen voor de goedkoopste elektriciteit is daarbij logisch, omdat de verbruikswijze overal hetzelfde is.

Is overstappen moeilijk?

Het uitzoeken van de goedkoopste elektriciteit en gas kan heel wat tijd in beslag nemen. Er zijn in België namelijk meer dan 70 verschillende energieproducten van leveranciers waaruit u kunt kiezen. Maar gelukkig hoeft u niet meer eerst bij alle leveranciers de prijzen op te vragen om de goedkoopste energieleveranciers met elkaar te vergelijken. Dit hebben wij namelijk al voor u gedaan.

  • Overstappen is snel: Overstappen kost niet veel tijd. Heeft u uw factuur bij de hand? Dan bent u binnen 5 minuten overgestapt.
  • Overstappen is makkelijk: U vult namelijk uw gegevens in en kunt direct vanuit onze vergelijker overstappen naar de energieleverancier die bij uw situatie past.

De juiste manier om energie te vergelijken

U bent niet alleen in uw zoektocht naar de goedkoopste energieleverancier. Honderdduizenden inwoners van België hebben via onze website de goedkoopste elektriciteit en gas kunnen vinden. Het vinden van de laagste prijs om optimaal te besparen is niet altijd even gemakkelijk. Door uw gegevens in te vullen in onze vergelijker en de prijzen van de energieleveranciers naast elkaar te zetten, kunt u zien hoeveel u gaat betalen voor uw energie. Doordat alle kosten zijn inbegrepen ziet u in één overzicht welke leverancier het de goedkoopste elektriciteit en/of gas levert.

Goedkope elektriciteit vinden en optimaal besparen

Met energieleveranciers vergelijken en overstappen, kunt u gemiddeld tot wel €300 per jaar besparen. In de groeiende vraag naar goedkope en duurzame energie biedt een website voor het vergelijken van energieleveranciers als Levver.be de mogelijkheid om online alle bestaande energieleveranciers te vergelijken in België sinds het vrijgeven van de energiemarkt door de overheid.

Ook overstappen?

Wilt u ook in vijf minuten tijd honderden euro’s besparen op uw jaarlijkse energieverbruik? Start dan met energie vergelijken!

Energie vergelijken

Door Levver